Di-eetgezond contact

Diëtisten met passie voor voeding

Voor verwijzers, praktijkondersteuners en andere (para)medici

Als diëtist kunnen wij een belangrijke aanvullende rol vervullen in de behandeling van je patiënten. Haalbare adviezen met als doel gezondheidswinst en betere kwaliteit van leven. Wij zijn experts op het gebied van voeding en dieet en helpen patiënten met de praktische vertaling van de adviezen.

In de artsenwijzer diëtetiek staan de juiste doorverwijsmomenten naar de diëtist beschreven.

Directe Toegankelijkheid Dietetiek
Verschillende zorgverzekeringen vergoeden de diëtist ook op basis van directe toegankelijkheid. Wij zijn dan echter verplicht om een screening uit te voeren en sterk afhankelijk van de input van de patiënt. Dit gaat ten koste van de inhoudelijke begeleiding. Een verwijzing maakt dit proces eenvoudiger.

Indien de patiënt bij jouw praktijk onder de ketenzorg valt, dan is in ieder geval verwijzing ketenzorg (Porta Vita) nodig.

Contact
Voor overleg en/of vragen kun je contact met ons opnemen via 085 - 0211 627. De medewerkers van het afsprakenbureau kunnen je dan doorverbinden of een terugbelverzoek aan ons sturen.

Voor algemene zaken zijn wij bereikbaar via , indien het bericht persoonsgegevens bevat dan kan je gebruik maken van zorgmail/ lifeline:

Tevens zijn al onze medewerkers bereikbaar via Siilo, een beveiligde zorgverleners app.

Indien er sprake is van ketenzorg in de Gelderse Vallei (HAGV) dan kan er ook gecommuniceerd worden via Porta Vita.

Op onze downloadpagina kan je de praktijkfolder, een verwijsbrief of een eetdagboek downloaden. Wil je hier meerdere exemplaren van hebben voor in de praktijk, dan komen wij deze graag langsbrengen.

Copyright 2018 Di-eetgezond.nl | Realisatie: Krabo Internetdiensten | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Klachtenprocedure | Downloads