Maartje Cuppen

DSC_8059 - kopiePer september 2013 ben ik het team van diëtistenpraktijk Di-eetgezond komen versterken op de locatie Bennekom. De afgelopen 10 jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als diëtist binnen de thuiszorg, in het ziekenhuis en eigen praktijk.

Voor velen is eten iets vanzelfsprekends, je hoeft niet na te denken over wat je eet. Maar soms moet u vanwege gezondheid het voedingspatroon veranderen. Door een dieet kunt u vaak niet meer alles eten. Mijn doel is om, in samenwerking met u, een gezond voedingspatroon samen te stellen waarin ook ruimte is voor uw specifieke wensen. Ik geef advies, ondersteun en coach. Kortom ik zorg voor een praktische vertaling van de technische dieetadviezen naar een lekker en uitvoerbaar voedingspatroon.

Naast uw voeding vind ik leefstijl een belangrijk aspect om onder de loep te nemen. In de meeste gevallen is het veranderen van de voeding alleen niet voldoende. Alle aspecten rondom een gezonde leefstijl, zoals beweging en ontspanning, zullen dan ook uitgebreid aan bod komen. Ik vind het een uitdaging om u te begeleiden bij het maken van alle veranderingen, het tackelen van knelpunten en het stap voor stap toewerken naar de juiste balans. Ik bied laagdrempelige, betrokken en professionele hulp waarbij het belang van uw als cliënt voorop staat.

Door het volgen van bijscholingen en bijhouden van de literatuur ben ik op de hoogte van recente inzichten en ontwikkelingen op het gebied van voeding en leefstijl.

Lid van de NVD en ingeschreven in kwaliteitsregister onder nummer 19904493289.

 

Reacties zijn gesloten.