Kim van Londen

Mijn naam is Kim van Londen en vanaf 1 september 2017 ben ik werkzaam bij diëtistenpraktijk Di-eetgezond.  In 2013 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. Na de afronding van mijn studie ben ik direct aan het werk gegaan als diëtist, inmiddels beschik ik over vier jaar werkervaring. Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan als diëtist in het ziekenhuis en als eerstelijns diëtist.

Tijdens de consulten wil ik meer voor u betekenen dan alleen het geven van een voedingsadvies. Ik vind het belangrijk dat u zich bewust wordt van uw eetgewoontes of eetgedrag. Zodra u zich hiervan bewust bent, zal het veranderen hiervan een stuk makkelijker gaan. Ik ben ervan overtuigd dat met de kleinste veranderingen een groot resultaat kan worden behaald.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van cliënten met overgewicht, diabetes mellitus, ondergewicht en maag – darm – en leverproblematiek. Uiteraard kunt u ook voor andere adviezen bij mij terecht zoals, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, voeding bij kanker etc.

Vanaf 1 september start ik met een post HBO cursus Kindervoeding en Kinderdiëtetiek. Tijdens het consult zal ik met u en uw kind op zoek gaan naar het probleem of oorzaak en dit op een kindgerichte, spelende wijze in het behandeltraject op pakken. Mijn belangrijkste uitgangspunt is kijken naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden.

Graag zie ik u op een van mijn spreekuren!

Lid van de NVD en ingeschreven in kwaliteitsregister onder nummer 19912120089

Reacties zijn gesloten.