Carlien Mentink

Dietist Carlien Mentink Dietistenrpraktijk Di-eetgezond

Mijn naam is Carlien Mentink en ik werk sinds februari 2016 binnen diëtistenpraktijk Di-eetgezond.

Elke dag lees of hoor je wel iets over eten. Er is een nieuw product of er is een nieuw dieet opgestaan, om maar niet te praten over al die tegenstrijdige adviezen die je hoort. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Wat is nu goed om te doen en hoe past dat in je dagelijks leven?

Mijn doel als diëtist is om u wegwijs te maken in deze wirwar. Ik zal u meer inzicht geven in uw eten en drinken op dit moment en samen met u te kijken naar hoe we dit, waar nodig, kunnen aanpassen. Ook kan het zijn dat u door gezondheidsklachten verstandig is om veranderingen aan te brengen in uw eetpatroon.

Mijn taak hierin is kennis overbrengen en u te adviseren en coachen, maar het belangrijkste is dat we dit samen doen. Samen stellen we doelen en gaan we dit vertalen naar uw voedingspatroon. U bent tenslotte de specialist van uw lichaam. Om u nog beter te kunnen ondersteunen heb ik diverse bijscholingen gevolgd, o.a. in het coachen van mensen bij verandering, emotie-eten, diabetes en ondervoeding.

Ik heb veel ervaring in het begeleiden van cliënten met overgewicht, emotie eten en het koolhydraatbeperkte dieet, maar ook voor andere adviezen, bijvoorbeeld bij hoge bloeddruk, diabetes, hoog cholesterol, voeding bij kanker etc. kunt u bij mij terecht.

Uiteraard probeer ik u zo goed mogelijk te begeleiden en te adviseren, maar mocht u tips of adviezen hebben dan hoor ik dit graag.

 

Reacties zijn gesloten.