Aafke Hermsen

In 2009 ben ik afgestudeerd als diëtist. Al snel daarna kon ik mijn passie voor voeding in het werk kwijt. Als diëtist heb ik ervaring opgedaan in begeleiden van cliënten met overgewicht (gedragsverandering, leefstijl), diabetes, te hoog cholesterol,  hoge bloeddruk, ondervoeding als gevolg van ziekte zowel in centra voor revalidatie, thuiszorg en verpleeghuizen. Ook heb ik ruime ervaring opgedaan met het koolhydraatbeperkte dieet.

 

De afgelopen vijf jaar heb ik scholingen gevolgd om up to date te blijven en de voldoen aan de kwaliteitseisen gesteld aan de diëtist. Deze scholingen gingen over voeding bij diabetes, motiveren van cliënten, de invloed van gedrag op eten.  U kunt ook met al uw Parkinson gerelateerde voedingsvragen bij mij terecht. Ik ben geregistreerd bij ParksinsonNet

 

Ik ga nu als diëtist werken bij Di-eetgezond, een veelzijdige praktijk. Ik wil hier graag maatwerk bieden en vind het daarom heel belangrijk goed te luisteren. U moet het gevoel hebben gehoord te zijn en het advies krijgen wat bij u past. Met creativiteit, praktische adviezen voor bereidingswijzen, productkeuzes, maar ook gedragsverandering kan ik u helpen zodat u de deur uit gaat met een dieet waarmee u direct aan de slag kunt.

 

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten.

Reacties zijn gesloten.