De diëtisten

Binnen de praktijk zijn 5 diëtisten werkzaam: Aafke Hermsen, Carlien Mentink en Maartje Cuppen Edith van Harten, Kim van Londen en Pauline Kortbeek. Onze praktijk is veelzijdig. We werken als team samen en vullen elkaar aan met ieder onze eigen interesses en specialisaties.

 

Ieder mens is uniek!

Uw persoonlijke wensen en voedingsgewoonten staan voor ons centraal. Als diëtist geven wij regelmatig cursussen en voorlichting over voeding en diabetes, overgewicht en eetproblemen. In groepsverband werken aan veranderingen van eetgewoonten kan voor mensen prettig zijn. U kunt op korte termijn, passend bij de diagnose, terecht omdat we ruimte houden om flexibel op de vraag in te spelen. We leveren direct aan u de zorg afgestemd op uw hulpvraag.

Wettelijk beschermd

Belangrijk om te weten is dat de titel diëtist wettelijk beschermd is. Dit betekent dat niet zomaar iedereen zichzelf een diëtist kan noemen. Dit kan alleen na het afronden van de vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. De diëtisten van Diëtistenpraktijk Di-eetgezond staan ingeschreven het Kwaliteitsregister voor paramedici. Om in dit register ingeschreven te staan, moeten we aan een aantal belangrijke eisen voldoen, zoals het behalen van punten door middel van bijscholing. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit en up-to-date kennis. Ook zijn wij lid van onze beroepsvereniging de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

Reacties zijn gesloten.