Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI)

LET OP! Dit wordt alleen door ons aangeboden in de regio Nijkerk, Hoevelaken en Voorthuizen!

De Gecombineerde Leefstijlinterventie (GLI) is een programma van twee jaar voor mensen met overgewicht. Het programma richt zich op de drie pijlers van een gezonde leefstijl: voeding, beweging en ontspanning. Met het team van zorgprofessionals streven wij naar blijvende gedragsverandering en een gezonde leefstijl op de lange termijn.

Neem contact op met uw huisarts voor een verwijzing naar een GLI-programma.

Nijkerk - Beweegkuur

De Beweegkuur GLI is een programma van twee jaar. Het eerste jaar bestaat uit de begeleidingsfase en het tweede jaar uit de onderhoudsfase. De Beweegkuur GLI wordt uitgevoerd door een leefstijlcoach, diëtist en fysiotherapeut. De onderwerpen die we behandelen is gericht op voeding, slaap, gedrag, beweging, emotiegericht eten, ontspanning en stress.

In Nijkerk werken wij samen met Fysiotherapie de Nije Veste, Fysiotherapie Corlaer, Oefentherapie Cesar, Nijkerk Sportief & Gezond/LifeGoals en Huisartsen de Nije Veste.

 

Kijk op https://www.gc-nijkerk.nl/voor-de-patient/leefstijlprogrammas/ voor meer informatie over de inhoud van het programma.

 

Voorthuizen en Hoevelaken – SLIMMER!

Het SLIMMER programma duurt 2 jaar en bestaat uit een deelprogramma voeding, bewegen en gedragsbehoud. Het programma omvat individuele afspraken en groepsbijeenkomsten.

Deelnemers worden begeleid naar lokaal beweegaanbod en ondersteund door terugkommomenten (onderhoudsfase). Onderwerpen die aan bod komen zijn voeding, bewegen, slaap, stress en ontspanning.

In Voorthuizen werken wij samen met Fysiocentrum Hartkamp (www.fysiohartkamp.nl)

In Hoevelaken werken wij samen met Fysiotherapie Uttien & Vermeer (https://www.uttien-vermeer.nl/)

 

Kijk op www.nogslimmer.nl/deelnemers voor meer informatie over de inhoud van het programma.

Copyright 2018 Di-eetgezond.nl | Realisatie: Krabo Internetdiensten | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Klachtenprocedure | Downloads