Diëtisten met passie voor voeding

Behandelingen

Wij zijn, als diëtist, de expert op het gebied van voeding. Voeding is een belangrijk onderdeel van de behandeling en soms de genezing van verschillende ziektebeelden.

Vaak kun je met een aantal aanpassingen in je voeding en leefgewoonten al grote verbeteringen in de gezondheid bereiken. Bedenk je eens dat je door anders te gaan eten je gezonder en fitter wordt en wellicht minder medicatie hoeft te gebruiken.

De diëtist heeft specifieke kennis over voeding en gezondheid. Wij stemmen het advies af op je persoonlijke situatie waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je wensen en mogelijkheden.

Maar we vinden het ook erg belangrijk dat je leert om de adviezen zelf aan te passen als daar behoefte aan is. Niet alleen maar een eetschema met weinig variatiemogelijkheden, maar meer kennis en vaardigheden om goed voor jezelf te leren zorgen. Geen dieet, maar leefstijl aanpassingen die je op lange termijn kan volhouden.

Maag-, darm-, leverproblemen, zoals prikkelbare darm syndroom (PDS), fodmap, overtollig maagzuur, coeliakie, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa

Maag/darm

Oncologie

Oncologie

Ziekte van Parkinson

Parkinson

Overgewicht

Overgewicht

Diabetes

Diabetes

Voeding voor kinderen, zoals overgewicht, ondergewicht, slechte eters, kritische eters

Kinderen

Overige

Overige

Copyright 2018 Di-eetgezond.nl | Realisatie: Krabo Internetdiensten | Cookieverklaring | Privacyverklaring | Klachtenprocedure | Downloads