Afvalrace 2015 Ede

afvalrace Ede 2015
In samenwerking met Sportteam Ede start op 13 januari 2015 de Afvalrace

Overgewicht, afvallen, gezonder eten, andere levensstijl: dagelijks lezen we er wel over.
En waarom is het nou zo moeilijk en krijgt het zoveel aandacht?
Omdat (over)gewicht te maken heeft met veel meer dan alleen eten.
Aandacht voor onszelf, organisatie van onze dagtaken, af en toe ook eens ‘nee’ zeggen helpen al enorm om hierin verbetering aan te brengen.
Met SportTeamEde’s afvalrace leren we u alles over ‘gezonde voeding’ en ‘bewegen’.
Met deze organisatie en de discipline krijgt u hulp van onze trainers.
Gedurende 12 weken krijgt u begeleiding op het gebied van voeding en beweging.

Jouw eigen afvalrace!
Maar wat is dit nu precies??
Het is een evenement van 12 weken waar deelnemers de strijd aan gaan met hun overgewicht. Dit doen ze, natuurlijk, door te gaan sporten, maar een ander belangrijk onderdeel is het gezonder gaan eten en drinken.
Sporten o.l.v. Dini Louwerse wordt gedurende deze 10 weken een verplichting. Verplicht? Ja verplicht…Minimaal 3 keer in de week moet er gesport worden. De 1e week gaan we wegen/meten etc en de 12e week evalueren we de afvalrace.
Op dinsdag avond van 19.00 tot 20.00 uur komt de groep samen en deze noemen we het speciale afvalrace uur!
Het speciale afvalrace uur telt als 1 keer sporten.. Speciaal? Elke week is er voor de deelnemers een speciale les. Hier komen alle deelnemers samen en gaan samen aan de slag. Dit is niet alleen goed voor het verbranden, maar ook voor het teamverband. Teamverband?? Sporten doe je toch individueel? Ja en nee, het zware werk zal je inderdaad zelf moeten doen.. Toch staat er een heel team achter iedere deelnemer. Dit team bestaat uit verschillende professionals (diëtist, instructeurs, etc.), maar dit team bestaat ook uit de andere deelnemers. Iedereen motiveert elkaar om door te gaan!
Op dit speciale afvalrace uur komen ook andere aspecten aan bod, bijvoorbeeld samen koken!

Wilt u starten met uw eigen afvalrace oftewel bent u klaar voor een leefstijl verandering?
Neem dan contact op met Dini Louwerse / SportTeamEde, 0318-639092 / 06-22311698.
De kosten voor deelname aan SportTeamEde’s afvalrace bedraagt € 115,00.
Indien je al lid bent van Sport&Survivalteam Ede, zullen wij gedurende deze periode de contributie stoppen.

Tijdens ‘jouw afvalrace’ krijg je deskundige begeleiding van Maartje Cuppen, diëtist bij Diëtistenpraktijk Di-eetgezond. De begeleiding bestaat uit een intake, verschillende bijeenkomsten en een outtake. Belangrijk is hier dat je met name de praktische kneepjes van gezond eten te pakken krijgt. De totale kosten hiervoor bedragen €180,00, MAAR vergoeding is meestal mogelijk!

Vergoeding
Dieetadvisering bij overgewicht/ obesitas wordt vanuit het basispakket van de zorgverzekering vergoed voor drie uur per kalenderjaar. U heeft hiervoor een verwijzing van uw huisarts nodig. Deze 180 euro kunnen worden gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. (Let op! Op de zorg die vergoed wordt vanuit de basisverzekering is voor iedereen die ouder is dan 18 jaar het verplichte eigen risico van toepassing. Dit geldt ook voor medisch specialistische zorg en medicatie)
Mocht je naast het programma behoefte hebben aan individuele begeleiding dan kun je mogelijk aanspraak maken op dieetadvisering uit de aanvullende verzekering. De vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen, kijk hiervoor je polis na. Mocht je niet aanvullend verzekerd zijn, dan kosten individuele consulten € 30,50 per half uur.
Voor meer informatie hieromtrent kunt u zich richten tot Maartje Cuppen van Diëtistenpraktijk Di-eetgezond . Zij is te bereiken via 06-18340481 of mcuppen@di-eetgezond.nl

Totaalprijs om deel te nemen aan jouw eigen afvalrace € 295,00.

De winnaar!
Hoe bepalen wij de winnaar?
Wij kijken uiteraard naar percentage van het gewichtsverlies/omvang maar ook naar de inzet en de opkomst kijken we en zo verkiezen wij de uiteindelijke winnaar!
De winnaar van SportTeamEde’s Afvalrace wacht een mooie prijs!
Wat ? Dit gaan we nog niet bekend maken !
U start met uw “eigen” afvalrace” Dit is uw uitgangspunt !
Daarnaast maakt u kans op ………………

Reacties zijn gesloten.