Vacature diëtist Di-eetgezond (0-24 uur)

Ben jij een enthousiaste, ambitieuze en ondernemende diëtist, dan zoeken wij jou!

Wie zijn wij?

Di-eetgezond is een diëtistenpraktijk met vijf diëtisten, we hebben diverse spreekuurlocaties in regio West Veluwe, zoals Nijkerk, Harskamp, Wageningen, Bennekom, Lunteren en Nijkerkerveen. Door het grote werkgebied werken we veel zelfstandig, maar we hebben veel contact met elkaar via mail en intervisie.

Onze locaties bevinden zich vaak in gezondheidscentra, bij huisartsen of andere paramedische praktijken. Naast spreekuren op de praktijklocaties voeren wij ook huisbezoeken uit en participeren wij in diverse multidisciplinaire projecten. Zie verder op de website voor meer informatie over ons en de praktijk.

Wat bieden wij?

In Wageningen/ Bennekom zijn wij per direct op zoek naar vaste ondersteuning. Daarnaast verwachten wij dat we op korte termijn ook in andere delen van ons werkgebied, in de vorm van vervangwerkzaamheden en/ of vaste uren, versterking nodig te hebben.

In eerste instantie gaat het om een jaarcontract van 0-24 uur, waarbij verlenging zeker tot de mogelijkheden behoort.

 Werkzaamheden:

De werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig spreekuren draaien en huisbezoeken uitvoeren, met alle bijbehorende werkzaamheden t.b.v. dossiervorming en informatievoorziening naar cliënten. Daarnaast zijn we met elkaar verantwoordelijk voor een goede werkrelatie met huisartsen, POH en andere samenwerkingspartners, werkzaamheden die hieruit voortvloeien behoren ook tot je takenpakket.

Binnen onze praktijk hebben we ongeveer 3 keer per jaar intervisie en 4-6 keer per jaar teamoverleg.

 Je profiel

  • diëtist met minimaal 2 jaar werkervaring in de eerste lijn;
  • ingeschreven in het kwaliteitsregister;
  • je ziet kansen, bent initiatiefrijk, zelfstandig en empathisch;
  • bekend met Evry, Office pakket;
  • in bezit van rijbewijs en auto (dit is gezien aard van ons werkgebied een must);
  • bij voorkeur wonend binnen ons werkgebied.

 

Interesse?

Stuur je motivatie en CV met foto naar contact@di-eetgezond.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Maartje Cuppen 06-18340481 of Aafke Hermsen 06-57870922.

Reacties zijn gesloten.